Tutustumisillat

Järjestämme tutustumisiltoja tarpeen mukaan. Illan aikana pääset tutustumaan jousiammunnan perustekniikkaan ja välineistöön osaavan ohjaajan opastuksella.

Ensinuolet

Ensinuolet on Suomen Jousiampujain Liiton alkeiskurssikonsepti, jolla jousiammunnan alkeisopetusta on yhtenäistetty ympäri Suomen.

Ensinuolet-kurssi on kuuden kurssikerran mittainen jousiammunnan alkeiskurssi, jota järjestetään Suomen Jousiampujain Liiton jäsenseuroissa ympäri Suomea. Yksittäinen kurssikerta on kahden tunnin mittainen, joten kokonaiskesto on 12 tuntia. Kurssilla saat hyvät perustaidot jousiammuntaharrastukselle.

Kurssi sopii kaikenikäisille. Seuraa kalenteria seuraavan kurssin ajankohdasta, kurssi järjestetään vähintään kerran vuodessa syksyllä.

Suosittelemme käymään Ensinuolet-kurssin aloittaessasi harrastuksen.

Alkeisohjaus

Jo Ensinuolet-kurssin käyneillä ja muilla lajin jo aiemmin alottaneilla on mahdollisuus ottaa osaa 1.10.2020 alkaviin alkeisohjausiltoihin.

Alkeisohjauksen on tarkoitus tukea lajin jatkamista ja yhdessä harrastamista opetusvaiheen jälkeen. Illoissa on paikalla aina yksi kokeneempi ampuja, jolta voi tarvittaessa saada ohjausta.

Alkeisohjaus tapahtuu torstaisin klo 17.30-19.00.